اطلاعیه مالی نیمسال اول ۹۷-۹۶

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۷ کد خبر : ۱۲۸۶۰ اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان ورودی قدیم و جدید: مراحل انتخاب واحد در نیمسال اول 97-96

1- کلیه پذیرفته شدگان جدید (ترم اول ورودی مهرماه)می بایست کل شهریه (ثابت و متغیر) و هزینه خدمات آموزشی و بیمه را یکجا قبل از انتخاب واحد پرداخت نمایند. (تسهیلات از ترم دوم پرداخت می شود)

2- دانشجویان سنوات قبل در کلیه مقاطع تحصیلی می بایست بدهی گذشته را تسویه نموده و پس از واریز شهریه ثابت و 6 واحد نظری برای مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی و شهریه ثابت برای مقاطع ارشد و دکترا مجاز به انتخاب واحد در زمان مقرر خواهند شد.

(استفاده از تسهیلات فقط برای شهریه متغیر مدنظر قرار گیرد. )

3- دانشجویان پس از انتخاب واحد ظرف حداکثر 15 روز فرصت دارند وضعیت شهریه را با واریز یا دریافت تسهیلات از طریق صندوق رفاه دانشجویی تسویه نمایند.

4- دانشجویان برای حذف و اضافه واحد موظف می باشند پس از مشخص شدن شهریه دروس میزان شهریه آن را واریز نمایند تا سیستم اجازه ثبت دروس را بدهد.

5- ارائه خدمات آموزشی و دانشجوئی منوط به تسویه کامل شهریه با شرایط فوق خواهد بود.

6- هزیه انصراف از تحصیل، متناسب با مقطع تحصیلی و زمان انصراف از تحصیل دانشجویان و بر اساس جدول اعلامی خواهد بود.

مقطع تحصیلی :                                                    طریقه محاسبه هزینه انصراف

کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته          (تعداد نیمسالهای ثبت نام شده -4) (نصف شهریه پایه)

کارشناسی پیوسته                                   (تعداد نیمسال های ثبت نام شده -8) (نصف شهریه پایه)

دکتری تخصصی                                     (تعداد نیمسال های ثبت نام شده -7) (نصف شهریه پایه)